tirsdag 8. juni 2010

"Berettelser fra Kambodsja"

Grunnet litt vel mye unnasluntring den seneste tiden har Unnasluntring blitt unnasluntret. Dette er noe vi selvsagt tar selvkritikk for, dog noe som burde forutses av massene. Nok om det.

Vi forlot dere sist i Battambang, en sjarmerende provinshovedstad i Kambodsjas vestlige trakter. Fordelene med byen kan oppsummeres som smukke kolonibygninger, forlatt jernbanestasjon og bambustog, samt naerhet til ganske spreke templer (vi var fortsatt ikke lei, etter tre dagers intensiv tempeltitting i Angkor). Ulempene kan oppsummeres som mangel paa drenering og foelgelig vann opp til leggen ved tungt regnvaer. Det store spoersmaalet, ja mange vil vel si 96 000 kroner-spoersmaalet i 'Kvitt eller dobbelt', blir da: fikk vi teste foelgene av dette?

Jepp.

Til alt overmaal var Kristin ganske ugrei i magen, saa det hele ble ganske panisk. Vel, moro var det da.

Neste stopp var Phnom Penh. Oppholdet der ble meget variert - alt fra kulinarisk nytelse paa brasiliansk biffrestaurant og beskuelse av vakre palasser til tilintetgjoerelse av troen paa mennesket paa Tuol Sleng-fengselet og paa Killing Fields. Vi likte oss imidlertid godt, og ble noget lenger enn planlagt. Dette hadde i temmelig stor grad sammenheng med at vi utsatte ting og bommet paa aapningstider. En artig, og litt patetisk, konsekvens av dette var at vi dro paa en bowlinghall i 4-5 timer, drakk et upaaklagelig antall Angkor, og generelt ble daarligere og daarligere aa bowle. Den patetiske delen av det hele var at vi begge var stoele over hele kroppen (fra ben til rygg til arm), samt at undertegnede paadro seg intet mindre en tre vannblemmer. Moro var det imidlertid. Neste post paa programmet var Saigon, les videre i dagens andre blogginnlegg :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere